ADANA / SEYHAN - Şehit Mehmet Fatih Ongun Ortaokulu

Selçuk CURA - MÜDÜR

09 Aralık 1977 Adana doğumluyum. İlkokulu Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde, ortaokulu ve liseyi Nevşehir’de tamamladım.1997 yılında Atatürk Üniversitesini kazanarak lisans eğitimimi tamamladım. Öğretmenlik hayatıma 2005 yılında Muş’ta başladım.Muş Lisesinde dört yıl görev yaptıktan sonra Yeşilova YİBO’da iki yıl görev yaptım.2011 yılında Gaziantep/Şahinbey Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokuluna tayinim çıktı ve burada iki yıl görev yaptım.2012 yılında Adana/Yüreğir Fevziye Çelik Ortaokuluna tayinim çıktıktan sonra iki yıl öğretmenlik yaptım akabinde  2014 yılında Müdür Yardımcılığı görevine başladım üç yıl Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra 2017 yılında Adana/Yüreğir Yavuzlar Ortaokulu müdürlüğüne görevlendirildim.  Yavuzlar Ortaokulunda 4 yıl görev yaptıktan sonra 2022 yılı Haziran ayında Şehit Mehmet Fatih Ongun Ortaokuluna görevlendirildim. Evli ve İki çocuk babasıyım.